RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
05
трав.

2009 р.

Переглядів: (1087) | Коментарі: (0) | 09.05.05
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Motorcycles) / 3D
Розробник: Zushi Games
Видавництво: Zushi Games
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: У грі Yamaha Supercross вам доведеться осідлати щонайпотужніші внедорожные мотоцикли і проїхати на них по запаморочливих, украй небезпечним трекам. Мотоциклістам доведеться долати різні перешкоди і злітати в повітря на неймовірну висоту.
Незалежно від того, чи проходите ви Чемпіонат або просто практикуєтеся на різних рівнях, стан трека, і як наслідок, керованість мотоцикла, сильно залежить від погодних умов, що змінюються, - після зливи на трасі утворюють калюжі, сухий грунт перетворюється на сльоту, що додає ще більшої гостроти гонкам.

Пн
04
трав.

2009 р.

Переглядів: (973) | Коментарі: (0) | 09.05.04
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/Busin. / Turn-based) / 3D
Розробник: Virtual Playground
Видавництво: ValuSoft
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Ваша мета - врівноважувати національну економіку, рівні влади, запаси продовольства, водопостачання, і природні ресурси. Поповнюйте казну! Експортуйте зайве паливо, таке як нафта або вугілля, аби ввести додаткові гроші в казну. Підвищуйте рівень країни! Використовуйте 7 Урядових Радників, аби отримати корисну пораду відносно фінансів, енергії, сільського господарства, політики, довкілля!

Пн
04
трав.

2009 р.

Переглядів: (1664) | Коментарі: (0) | 09.05.04
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Simulator (Train) / 3D
Розробник: TML-Studios
Видавництво: Aerosoft
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: лише англійський

Опис: Гра є продовженням World of Subways Vol.1: THE PATH New York Underground, що відтворила на наших моніторах метрополітен Нью-Йорка. Вона дозволить гравцям узяти під своє управління один з поїздів берлінського метро і прокотитися через безліч його тунелів.

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1318) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3D
Розробник: Visual Concepts
Видавництво: 2K Sports / 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Присутня [емуляція + мініобраз]

Опис:
Неповторний стиль кращих шоу NBA, висока реалістичність і прекрасна графіка, максимально інформативний інтерфейс, захоплюючий геймплей і штучний інтелект, що адаптується під стиль гравця, - лише деякі достоїнства цієї комп'ютерної гри.
Особливості гри:
- Всі ігри. Атмосфера знаменитих баскетбольних шоу з ефектними виступами спортсменів, бурхливою реакцією глядачів і танцями дівчат з груп підтримки.
- Всі зірки. Складні кидки, прийоми захисту і нападу, заздалегідь відпрацьовані в режимі тренування, - лише деякі чинники, що визначають унікальний стиль кожного гравця.
- Всі дії. І противники, і товариші по команді вивчають тактику окремого баскетболіста і, виходячи з цього, в режимі реального часу реагують на його дії.
- Всі новини. Оновлений інтерфейс NBA.com дозволяє стежити за статистикою гравців і команд, взнавати свіжі новини і розклад матчів.

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (777) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Strategy (Real-time / Tactical) / 3D
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавництво: Nobilis
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка:Присутня

Опис:
"Десперадо 3: Сутичка в преріях" - продовження революційної тактичної екшен-стратегії в антуражі Дикого Заходу Desperados 2: Cooper’s Revenge. Сиквел починається з того самого моменту, де закінчується попередня частина гри, і дає гравцям можливість знайти відповіді на деякі питання, що залишилися без відповіді в Desperados 2: Cooper’s Revenge. Для тих, хто не грав в попередні частини, гра "Десперадо 3: Сутичка в преріях" теж буде цікавою, оскільки має збалансовану і самостійну сюжетну лінію.
Розвиваючи потенціал попередньої частини, Десперадо 3 пропонує гравцям не тільки нові несподівані повороти сюжету, але і додаткові тактичні можливості, свіжі локації і нові місії, які повинні гарантувати масу задоволення від гри.

Пт
01
трав.

2009 р.

Переглядів: (794) | Коментарі: (0) | 09.05.01
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Raven Software / Amaze Entertainment
Видавець: Activision
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: Присутня
Розмір: 6.22 гб

Опис: Гра заснована на однойменному фільмі, який проливає світло на минуле героя. Віртуальний бойовик X-Men Origins: Wolverine частково повторює події картини, але також виходить і за її рамки. Ви дізнаєтеся, як і для чого був створений Росомаха, хто намагався їм управляти і як він знайшов свободу, а також відкриєте інші похмурі і лякаючі секрети його минулого. Проте шлях до правди буде далеко не простий. Щоб вижити в боях з численними супротивниками, Росомасі знадобляться всі його здібності - незвичайна спритність, значна сила і гострі кігті.

Чт
30
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1042) | Коментарі: (0) | 09.04.30
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанр: Гонки, автосимулятор
Розробник : 777 Studios
Платформа: PC
Видавець: 777 Studios
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійський


Опис:
Turismo Carretera Stock Cars Argentina - Аргентинський автосимулятор, присвячений виключно однойменній серії гонок Turismo Carretera. Гра відтворює популярні в Аргентині гонки на серійних автомобілях, що нагадують північноамериканський чемпіонат NASCAR. У подробицях відтворено 60 автомобілів і 12 трас.

Ср
29
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1898) | Коментарі: (0) | 09.04.29
Автор: allgamenews



Рік випуску:2009
Жанр:action
Разрабник:starbreeze Studios
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: англійська
Таблетка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-775), але спочатку ставимо патч 1.01(http://www.g-n.org.ru/load/3-1-0-776)


Опис:
«The Chronicles of Riddick Gold» містить як оригінальну «The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay», так і продовження цього приголомшливого стелс-экшена «Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena»!   У «Escape From Butcher Bay» ви опиняєтеся у в'язниці максимально строго режиму «Бухта М'ясника» (Butcher Bay), розташованою на видаленій позаземній кримінальній колонії. Жодному ув'язненому ніколи ще не удавалося втекти звідти. Установа складається з декількох крил з рівнем охорони, що підвищується, а підземні шахтні розробки населяють небезпечні агресивні тварюки.  Головним героєм гри є Річард Би. Ріддік, «зіграв» і озвучив якого ключовий персонаж обох фільмів, що поклали почало франшизі, - Він Дізель. Ріддік, спійманий мисливцем за головами Вільямом Дж. Джонсом, є психопатом-вбивцею, якого недавно перевели в Butcher Bay і який має намір використовувати всі доступні засоби, аби в ній надовго не затриматися. Для цього йому доведеться пройти три круги пекла цього страшного закладу (зони single-max, double-max і нарешті triple-max, в якій ув'язнених поміщають в криогенний сон і будять щодня всього на дві хвилини для проведення необхідних процедур), а також познайомитися із зловісними мешканцями каналізацій і шахт.  Сюжет «Assault on Dark Athena» починається відразу після подій першої частини. Сталося так, що Джонс, який і доставив спочатку Ріддіка в «Бухту М'ясника», допоміг йому і втекти звідти. На його кораблі, знаходячись в стані анабіозу, вони виявляються затягнутими на «Темну Афіну» (Dark Athena) - гігантський корабель найманців, керований Гейл Ревас і її заступником Ськиннером. Ріддіку удається уникнути полонення, після чого йому належить спробувати звільнити полонених, включаючи колишнього капітана «Темної Афіни», а також допомогти маленькій дівчинці Лінн, що ховається у вентиляційних шахтах. І коли Ріддіку після важких випробувань нарешті удається на евакуаційному шатлі покинути забитий під зав'язку автоматизованими бездушними дронами корабель, доля знову завдає йому важкого удару... Невже йому знову доведеться повернутися на «Темну Афіну»?...

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1219) | Коментарі: (0) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 17 квітня 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Supreme Bit Entertainment
Видавець в Росії: 1С
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна

Опис:

2017 рік. Перемога комунізму привела до світлого майбутнього. По вказівці ЦК КПРС організовуються гоночні змагання класичних автомобілів радянського автопрома.

Автомобілі тюнінговани на зразок Hot Rod: компресори і розточені движки, аеродинамічне обважування і низька лінія даху, широка спортивна гума і величезні литі диски.

Світ високих швидкостей, бензину і хрому, і, звичайно, ностальгія по золотому радянському періоду чекають вас!

Вперед, товариші, до перемоги!

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1235) | Коментарі: (0) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Winter sports / Extreme sports) / 3D
Розробник: Ubisoft Entertainment
Видавництво: Новий диск 
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Сноубордінг - це стиль життя. Хлопці і дівча день за днем піддають себе ризику, штурмують гірські хребти і кидають виклик засніженим вершинам. Прагнення до досконалості, нестримний азарт і драйв, адреналін, що б'є через край, - ось що штовхає їх вперед, примушує виконувати самі божевільні фішки на обривистих схилах і в передчутті стискатися серце. Хочеш до них приєднатися? Тоді ця гра - для тебе!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com