RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (809) | Коментарі: (0) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Teyon і Destan Entertainment
Видавництво: Акелла
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Правильна топологія & Fstarforce 3.3 (3.4) в комплекті.

Опис:
Головний герой Тайрус Джонс залишився єдиним членом банди Скорпіонів, що вижив. Він жадає мести за своїх «братів», а тому вирішує знайти ті покидьки, які влаштували це криваве розбирання. Все ускладнюється ще і тим, що влада в його рідному місті Нью-веллі перейшла до якогось таємничого угрупування, кримінальні задуми якого ще належить з'ясувати Джонсу. Тайрусу нічого втрачати і він готовий на все, щоб покарати винних!

Пн
27
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1035) | Коментарі: (1) | 09.04.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D / 3rd Person
Розробник: Rostok-Games
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Присутня Емуляція образу (мініобраз в комплекті). Працює без проблем з FStarForce v3.5 від 10.04.09 (у комплекті). 

Опис:

Зведення Рівноваги - інквізиція, покликана охороняти державу від забороненої магії, жорстока організація із залізною дисципліною і багатовіковими порядками. Служба в ній - це велика честь, тяжкий тягар і гора «брудної роботи», яку можуть виконати тільки лицарі ордена. Тобі належить пройти довгий шлях від амбітного новобранця, який тільки що прибув в столицю, до вищих чинів керівництва. Тебе чекають небезпечні завдання в найдальших куточках миру, боротьба з ворожими арміями і дикими племенами аборигенів, обширні підземелля, що кишать чудовиськами. Але пам'ятай, що в світі Сармонтазари вбивства і подвиги здійснюються ради єдиної мети - розгадки таємниці надзброї під назвою «Бельтіон»!

Пт
24
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1036) | Коментарі: (1) | 09.04.24
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Розробник: Replay Studios
Видавництво: Новый Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-741

Опис:
Друга світова війна, що розвертається за вікном госпіталю, не затихає і в мозку Віолети Саммер. Знаходячись в стані коми, Віолета, агент британської розвідки, знову переживає жахи, які їй довелося випробувати в боротьбі з нацистським режимом. У грі Velvet Assassin вам відкриються істини
війни, про які ніколи не говорять вголос.

Чт
23
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1105) | Коментарі: (0) | 09.04.23
Автор: allgamenews

pic

Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Cranberry Production
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Тип видання:
ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: У комплекті (фікс экзешник). thx: 0x0007 + правильна топологія & Fstarforce 3.5

Опис:Європа, початок ХХ століття. Незвичайні виступи танцівниці по імені Мату Харі привертають увагу панів з найвпливовіших кругів. Одного дня серед глядачів з'являється секретний агент Оскар Самсонет. Спостерігаючи за екзотичним танцем, він розуміє, що Мату Харі ідеально личить на роль його шпигунки. Пристрасть до авантюр і легкі гроші залучають танцівницю, тому вона приймає його пропозицію. Використовуючи свій шарм, вона з легкістю взнає політичні і військові таємниці. Це залучає все більше уваги до її персони, і незабаром її життю починає загрожувати небезпека... Гра заснована на історії легендарної шпигунки початку ХХ століття. У 1905 році вона прославилася в Європі як виконавець екзотичних танців. Користуючись своїм успіхом, Мату Харі вельми близько познайомилася з багатьма впливовими людьми того часу. Під час Першої світової війни Мату Харі була арештована французькою розвідкою і звинувачена в шпигунстві на користь Німеччини.

Чт
23
квіт.

2009 р.

Переглядів: (875) | Коментарі: (0) | 09.04.23
Автор: allgamenews

pic


Рік випуску: 2009
Жанр: action/fighting /3D/ Indie
Розробник: ACE Team
Видавництво: ACE Team
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський + російський
Таблетка: Не потрібна


Опис:
У допотопному племені стався родинний конфлікт - неандерталець Гхат посварився з батьком-гермафродитом. Тепер йому доведеться прокладати дорогу до світлого майбутнього крізь орди дикунів-мутантів, озброєних і вельми злих на ізгоя. Вам належить допомогти героєві в його нелегкій ратній праці.
Дія нового шутера від першої особи розвертається на незвичайному і дивному світі кам'яного століття. Локації поєднують унікальну стилістику стим-панка і первісну реальність, а також елементи своеобразного фентезі. Завдяки використанню движка Source від Valve антураж виглядає органічно і яскраво. До ваших послуг краща зброя первісних людей - кістяний меч і кам'яна пищаль. Але що може бути краще і надійніше, ніж знищити ворога власними руками і ногами!
Доп. інформація: Нічого не вирізане.


Чт
16
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1358) | Коментарі: (0) | 09.04.16
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Автосимулятор
Розробник: IRS Games
Видавництво: Акелла
Тип видання: піратка[REPACK]
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Відсутня

Опис:
Головні особливості Moscow Racer - реалістичне управління автомобілем, широкі можливості вибору маршруту (у грі можна «зрізати кути» по провулках і тротуарах), і, звичайно, точне моделювання районів Москви. Російська столиця відтворена дуже точно: при створенні кожний з чотирьох ігрових районів Moscow Racer було оброблено більше 5000 фотографій, а точність звірялася по новітніх супутникових знімках міста. Заїзди проходять в різний час доби і в реальному потоці машин. У грі є багато впізнанних місць столиці: Кутузовській проспект, Кремлівські набережні, Садове і Третє кільце, Рубльовськоє шосе і ін.
Крім того, Moscow Racer - «розумна» гра, що включає реальний повчальний режим управління автомобілем, створений на базі справжнього курсу підготовки гонщиків. У проекті присутні розгорнені історичні довідки про кожен район, в якому проходять заїзди. Фізична модель гри враховує більше 50 параметрів - від потужності двигуна, коробки передач до площі контакту шин і аеродинамічного опору. У основі фізики Moscow Racer лежить технологія PhysiX™ компанії Ageia. У грі будуть доступні більше 10 машин різного рівня - від пафосних бізнес-седанов до ураганних суперкарів. А головне змагання гри - багатоетапний чемпіонат - в точності повторює правила гонок «Формули-1».

Ср
15
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1271) | Коментарі: (0) | 09.04.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Racing
Розробник: Atari
Видавництво: Akella
Мова інтерфейсу: Російський
Тип видання: ліцензія
Платформа: PC
Таблетка: присутня(Daemon Tools+Yasu)

Опис: Оаху -  райський клаптик тропічної суші, загублений серед блакиті океанських вод.
Цей уламок гавайського архіпелагу утопає в золоті піщаних пляжів, яскравих променях екваторіального сонця і зелені розкидистих пальмових крон. Місцеві жителі з шкірою кольору обпаленої теракоти размеренни і неквапливі. Дійсно, навіщо поспішати, якщо весь острів обплетений 1000-кілометровою мережею високошвидкісних шосе, по яких можна з вітерцем промчати на одному з 100 швидкохідних болідів?

Пн
13
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1053) | Коментарі: (1) | 09.04.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник: Gas Powered Games
Видавництво: Stardock Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: PC

Опис:
Вакансія на посаду небожителя відкрита - Прародитель вмирає, звільняючи трон для своїх нащадків - напівбогів з світу смертних. Претенденти на місце в пантеоні повинні довести свої права на панування на полях грандіозних битв. Нагорода для переможця - безсмертя і вічна слава, а що програли чекає забуття.
«Demigod. Битви богів» - новий проект Кріса Тейлора, творця Dungeon Siege і Supreme Commander, що є сплавом стратегії і ролевої гри. У цій тактичній стратегії гравців чекають битви безсмертних напівбогів і армій їх послідовників. Виберіть героя по своєму смаку, дайте йому армію, отримайте контроль над його божественними здібностями і знищте конкурентів на шляху до заповітної мети!
Тейлор не любить естетських складнощів в іграх, вважаючи головною дві речі: щоб в грі можна було розібратися за 10 хвилин і щоб від неї було неможливо відірватися через годинник. За сюжетну кампанію відповідає Stardock Corporation, компанія, відома своєю здатністю створювати цікаві історії.
На вашому шляху зустрінуться люті і нещадні вороги, керовані багаторівневою системою штучного інтелекту або іншими гравцями через інтернет. У одиночній і розрахованій на багато користувачів грі мир Demigod є унікальним всесвітом, в якому вам належить пройти нелегкий шлях до вершине миру по тілах своїх ворогів.

Сб
11
квіт.

2009 р.

Переглядів: (906) | Коментарі: (0) | 09.04.11
Автор: VeNoM



Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: GRIN
Рік випуску: 2007
Мова Інтерфейсу: російський
Платформа: PC
Таблетка: присутня

Опис:
Рік 2014. Південна межа США стала однією з найгарячіших точок земної кулі. Стіна протяжністю 1900 миль - єдиний рубіж, який відокремлює благополучний і досягаючий успіху мир Сполучених Штатів Америки від обпалюючого дихання хаосу, що панує в сусідній Мексиці.
Політична обстановка на батьківщині текили нестабільна як ніколи. Країну лихоманить від економічних і соціальних потрясінь, безліч організацій екстремістського толку набрали небачену потужність і загрожують як хисткому режиму мексиканського уряду, так і національній безпеці прилеглих держав.
Стіна, що пролягає уздовж межі, стає для сепаратистів "метою № 1". Сотні до крайнього ступеня озлоблених бійців атакують її по всій протяжності, але де буде завданий вирішального удару, не знає ніхто.

Запобігти прориву бойовиків - завдання, яке під силу виконати лише елітному загону спеціального призначення "Примари". Командир, приступайте. На ліквідацію загрози у вас є 72 години!

Сб
11
квіт.

2009 р.

Переглядів: (942) | Коментарі: (0) | 09.04.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: InnoGlow
Видавництво: Atari
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Відсутня

Опис:
Новий проект німців з Stormregion, що свого часу наголосилися чудовою пародійною стратегій S.W.I.N.E., в першу чергу хвалиться часом дії - події гри розгортатимуться вже після Другої світової війни, одна згадка про яку викликає у любителів стратегій нервові здригання. Тепер армії Радянського Союзу належить показати матір Кузьми блоку «Вільної Європи», підтримуваному Сполученими Штатами Америки. Робити це ми, втім, будемо всього лише на протязі п'ять місій однопользовательськой кампанії - в інших тринадцяти доведеться повоювати на стороні Союзників.
Ще одна особливість Codename Panzers: Cold War - значно модернізований графічний движок, який уміє демонструвати плавну зміну погодних умов і часу доби, а також продемонструє повну інтерактивність рівнів, що для нас вже давно не в чудасію.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com