RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
11
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1101) | Коментарі: (0) | 09.04.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/RPG
Розробник: IceHill
Видавництво: Акелла
Тип видання: Ліцензія
Розмір: 6.41 гб
Мова інтерфейсу: Тільки російський
Таблетка: Емуляція образу

Опис:
Важке життя запорожців! Вороги безчинствують на рідній землі, палять міста і села, вбивають мирних людей. Але переповнилася чаша терпіння українського народу! Збираються козаки в запорізькій січі, готують гострі шаблі, щоб розплатитися із загарбниками їх же монетою. Страшний гнів козака. Як мелений на ковадло, обрушиться він на ворогів, обагряючи землю басурманською кров'ю...

Пт
10
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1110) | Коментарі: (0) | 09.04.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Розробник: Relic Entertainment
Видавець: THQ
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Мова інтерфейсу: Німецький
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Військово-історична стратегія від Relic Entertainment відкриє новий розділ однієї з найвідомішої серії ігор, Соmpany of Heroes.
У трьох унікальних кампаніях вам належить провести свої війська через ключові битви Другої Світової війни і зайняти місце серед кращих полководців середини XX століття. Потрібна лише перемога!

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (924) | Коментарі: (0) | 09.04.08
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / FPS
Розробник: City Interactive
Видавництво: City Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: Windows 2000 / XP / Vista

Опис:
Серпень 1942 року нацисти просунулися в більшій частині Європи і в даний час очі встановити на могутнього Радянського Союзу. Німецькі учені створили нові і смертоносних хімічних ОВ. Ключем до перемоги є падіння Сталінград і нацисти план нападу, як тільки їх таємницею є повним. Як спеціальний російський що ухвалює ви повинні йти за східної передньої лінії, проникнення нацистів, і зупинити їх від виробництва цієї смертоносної речовини. Зберегти місто, і повернути назад війни.

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1442) | Коментарі: (0) | 09.04.08
Автор: VeNoM



Рік: 2009
Жанр: RPG
Розробник: Katauri Interactive
Видавець: 1C
Мова: російський
Таблетка: Не потрібна (DTPro 4.30.03.04 + FStarForce v3.5) (http://www.g-n.org.ru/load/74-1-0-682 )

Платформа: PC

Опис:
Нова пригодницька ролева гра King's Bounty: Armored Princess - продовження успішної гри King's Bounty: Легенда про лицаря. В ролі принцеси Амелі гравець відправитНовий світ повний небезпек: на шляху принцеси стануть армії жахливих монстрів, величезні чудовиська-боси і раса кровожерних ящерів. Але, як і в будь-якій пригоді, у вас є, що протиставити ворогові. Різні навики і здібності Амелі, а також можливість вільного польоту дозволять подолати будь-які труднощі. По дорозі принцесу супроводжуватиме маленький ручний дракон. Цей звір поки що маленький і забавний, але його здібності стрімко розвиваються, і скоро він стане украй небезпечний. У битві він стане захищати свою принцесу всіма доступними засобами, починаючи від простих ударів і пошуку скарбів, закінчуючи бойовим безумством і пробудженням вулканів.

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (2414) | Коментарі: (1) | 09.04.08
Автор: allgamenews

http://www.randomhouse.com/images/dyn/cover/?source=9780761557708&width=309
Реліз в себе включає:
The Sims 2 Bon Voyage
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Pets
The Sims 2 Open For Business
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 University
The Sims 2 Teen Style Stuff Pack
The Sims 2 H&M® Fashion Stuff Pack
The Sims 2 Glamour Life Stuff Pack
The Sims 2 Family Fun Stuff

Вт
07
квіт.

2009 р.

Переглядів: (797) | Коментарі: (0) | 09.04.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009 
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person 
Розробник: Starbreeze Studios 
Видавництво: Atari 
Тип видання: ліцензія 
Мова інтерфейсу: multi   
Таблетка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-775), але спочатку ставимо патч 1.01(http://www.g-n.org.ru/load/3-1-0-776)

Опис:
Гра поєднує в собі відразу декілька жанрів - класичний бойовик з виглядом від першої особи, тактичний шпигунський «shooter» і «fighting». Бийтеся з ворогами врукопашну, вбивайте тихо і непомітно ножами-крюками, розстрілюйте загони охоронців з могутньої зброї. Перехід між ігровими режимами надзвичайно швидкий, що забезпечує динамічний і захоплюючий ігровий процес. 

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1049) | Коментарі: (0) | 09.04.08
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанр: Action, Turn-Based Strategy
Платформа: PC
Розробник: Apeiron
Видавець: The 1C Company
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна
Мова інтерфейсу: Тільки англійський
Розмір: 2.54 гб

Опис:
Відомий російський «підприємець» викрав крупну суму грошей у своїх «колег» і сховався в невеликій латиноамериканській країні під назвою Альгейра. За ним оголошено полювання. Ви - професіонал, якого найняли для упіймання утікача. Це непросте завдання. У Альгейре складна політична ситуація. Діючому уряду диктатора генерала Альваро Дефенси протистоять загони повстанців під керівництвом Тані Торменс. В ході пошуків головному героєві належить зробити вибір в конфлікті, що розгорається, зібрати загін найманців, і подорожувати по країні, виконуючи різні завдання. Здолати ворогів в численних битвах гравцеві допоможуть більше 170 зразків вогнепальної і холодної зброї.

Вт
07
квіт.

2009 р.

Переглядів: (805) | Коментарі: (0) | 09.04.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Spark Unlimited
Видавництво: Вuka
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський (текст+звук)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Німецькі лінкори у побережжя Нью-Йорка, пропливаючі над статуєю Свободи гігантські десантні дирижаблі, що поливають вулиці Манхеттена вогнем «Мессершміти» ... Це безумство? Це альтернативна історія від Turning Point: Fall of Liberty, безкомпромісного first-person shooter від творців Call of Duty: Finest Hour.
У 1931 році Уїнстон Черчилль гине в автокатастрофі, тегеранська конференція не відбулася, рішення про відкриття Другого фронту прийнято не було. Британія терпить поразку у війні і незабаром Німеччина впокорює все Старе Світло. У 1951 році німецька армія переправляється через Атлантику і нападає на США, могутнім бліцкрігом захопивши все східне побережжя. Вашингтон, Нью-Йорк ... один за іншим міста палі під натиском гітлерівців.

Вт
07
квіт.

2009 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 09.04.07
Автор: VeNoM



Жанри:  Action\FPS
Мова Інтерфейсу: Тільки російський
Рік випуску: 2008
Розробник: Openoko Entertainment
Видавництво: Акелла

Платформа: PC

Опис:
Співробітниця московської кримінальної міліції отримує підвищення по службі і переклад на нове місце роботи - у відділення на околицях Москви. Під час нічної поїздки на мотоциклі вона потрапляє в аварію і непритомніє. Опам'ятавшись, дівчина бачить, що навколо повно агресивно настроєних, дивно ведучих себе людей. При ближчому контакті стає ясно, що її оточують сотні зомбі...

Основна мета гри - протриматися і вижити в зараженому місті, зібрати інформацію про ситуацію і подію і викликати допомогу. Гра створена в популярному стилі GORE, що часто зустрічається в американському сучасному кіно. Маючи в своєму розпорядженні предмети, що забираються у убитих зомбі, і знайдену зброю, гравцеві належить вступити в сутичку з натовпами кровожерних істот, на яких перетворилися жителі міста.

Пн
06
квіт.

2009 р.

Переглядів: (770) | Коментарі: (0) | 09.04.06
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Russobit-M
Мова інтерфейсу: Російський
Платформа: Windows XP/Vista
Таблетка: присутня

Опис:
Продовження тактичного бойовика Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas. Втім, дія сиквела розгортається одночасно з першою частиною гри. В ролі одного з вищих офіцерів загону «Веселка» пана Бішопа ми повинні очолити свою команду, мета якої очевидна: зупинити плани терористів. Адже глава бунтівників Альварез Кабреро продовжує загрожувати Лас-Вегасу. Автори заманюють гравців на продовження вже баченого банкету парою нових фішок. Зокрема, стратегічний штучний інтелект вводить поняття «Лідера команди»: знайшовши і знищивши «боса», гравець виявить, що терористи в паніці відступають назад, припиняючи запеклу атаку на загін «Веселка». Крім того, завдяки особистому профілю, кожен може удосконалювати свою команду як в онлайновому, так і в одиночному режимі: наприклад, пройшовши сюжетну кампанію, він дістане доступ до нового вигляду зброї, яку можна використовувати в мультиплеере. В наявності також перевірена система чекпойнтов, три рівні складності гри, зокрема для новачків і ветеранів Rainbow Six, і, нарешті, автоматичне підстроювання складності.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com