RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1013) | Коментарі: (1) | 09.04.03
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / Adventure / Horror
Розробник: Eden Games
Видавництво: Акелла
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-82

Опис:
Центральний парк Нью-Йорка - куточок тиші і спокою. Мало хто знає, що відбувається в нім вночі. Під покривом темноти це місце починає перетворюватися. Коли тіні тікають геть від твого погляду, а порятунком від підступаючої тьми стає промінь ліхтарика, починаєш вірити в реальність того, що відбувається. І якщо хто-небудь ризикне відправитися в Центральний парк вночі, він швидко зрозуміє, що у темноти є очі...
Едвард Карнбі, дослідник паранормальних явищ, прибуває в Центральний парк під покривом темноти. Ніч, похмурим саваном що обплутала це місце, затягує його у водоверть подій, яким неможливо дати логічне пояснення. Б'ючись з породженнями тьми, Едвард дізнається правду про парення і його загадкове минуле. Істина, немов гуркіт грому стрясає нічне місто. Нью-Йорк вже ніколи не буде колишнім...

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: MercurySteam Entertainment
Видавництво: Buka Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: тільки російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Horror-action по сюжету відомого письменника і режисера Клайва Баркера. Гра, в якій сплели найпохмуріші і божевільні елементи його творчості. Минуле і майбутнє загубленого в африканській пустелі міста Аль Халі змішалося, коли зло вторглося в наш світ крізь просторові розломи. Загону спеціального призначення «Ієрихон», що володіє як традиційними, так і паранормальними способами ведення бою, дано завдання локалізувати і знищити джерело зла, що поглинув місто. Але для цього їм належить зробити подорож, що леденить кров, в часі, все глибше занурюючись в похмуре минуле міста. Нічим не примітне містечко зустріне чужаків в декількох іпостасях: димлячими розвалинами часів фашистської окупації, арабським містом епохи хрестоносців, величним римським поселенням і футуристичними пейзажами четвертого тисячоліття.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (753) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: FPS
Розробник: Saber Interactive
Видавництво: Sierra Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: multi 5
Тип видання: ліцензія

Таблетка: присутня

Опис:
У недалекому майбутньому ученим вдається створити Альфа-костюм, призначений для подорожей в часі. Ейден Крон - головний лиходій гри, відправляється в минуле і змінює його, створивши альтернативний всесвіт, і стає там абсолютним правителем. Головний герой, (ізначально-полковник Майкл Свіфт, але у фінальній версії гри герой анонімний і гравець не чує його голосу) отримує в своє розпорядження Бета-костюм (аналог Альфа-костюма, але призначений для військових цілей)  і відправляється в минуле з метою зупинити руйнівні дії Крону. Але через те, що Бета-костюм не був повністю закінчений і лабораторія вибухала, точний стрибок в часі був неможливий і герой потрапив в минуле із запізнення в багато років, в порівнянні з Кроном. Тепер героєві доведеться пробиватися силою до Крона.


Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1137) | Коментарі: (1) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Infinity Ward
Видавництво: Новый Диск
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: тільки російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Націоналіст на ім'я Імран Захаєв мріє повернути радянські часи на своїй батьківщині. Захаєв знає, що США ніколи не дозволить цьому трапитися, тому він фінансує переворот на Ближньому сході, організований його союзником Халедом Аль-асадом, щоб відвернути увагу миру від Росії. Проте, Британський і Російський уряди розкривають плани Захаєва. Історія розповідається з перспектив оперативників британського SAS, американських морських піхотинців, американського стрільця літака AC-130 і президента невідомої близькосхідної держави. Дія гри проходить на сухогрузі, що таємно перевозить зброю, на Кавказі, Північному Азербайджані і в Алтайському краю Росії, а також в неназваній близькосхідній країні і Зоні відчуження навколо Чорнобильської АЕС на Україні. Також після проходження гри буде доступна місія "Епілог" - на борту літака, що летить.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (726) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Акелла
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Тип видання: Ліцензія
Мова: російський 
Таблетка: присутня

Опис:
Вклавши купу сил, грошей і часу в реконструкцію поселений-«песочниц», Ubisoft Montreal забула про місії, скопіювавши їх під кальку дев'ять разів підряд - по числу районів і жертв. Скупий набір звеселянь скрізь однаковий. Для приманки впокорюємо декілька високих точок огляду, стираючи з карти «туман», і ластівкою стрибаємо вниз, в кимось дбайливо підкладену купу сіна. Потім - рятуємо громадян від бандитів, постійно отримуючи в нагороду загін «віджіланте» (затримують переслідувачі голіруч) або зграйку богословів в білому, що допомагають загубитися. Дизайнери ваблять пряником: проводячи рекогносцировку і винищуючи злочинців, Альтаїр збільшує смужку здоров'я. Інші розваги - пошук секретних прапорців і знищення нудьгуючих тамплієрів, замінюючих, до речі, автозбереження, - в РС-версії не привертають. Адже тут немає графи «Досягнення», як на Xbox 360.
Доп. інформація: Дія гри розгортається в Європі 1191 року, де в ролі найманого вбивці Альтаїра, нам належить попрацювати на як ніколи мілітаризовану церкву і жадібних правителів. Розробники обіцяють необмежену свободу дій, різноманітні способи убивання супротивників (Альтаїр з'єднає в собі все краще від Принца і Сема Фішера), живий інтерактивний світ, і унікальний AI, який наділить власним характером, одягом, зовнішністю і навіть ходою, всіх NPC.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1122) | Коментарі: (2) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Action / Strategy / 3D / 3rd Person
Розробник: EA Redwood Shores
Видавець: Electronic Arts
Мова Інтерфейсу: російський, англійський, чеський, іспанський, нідерландський, польський
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Пігулка: Присутній 

Опис:

Як розділ "сім'ї" вам належить створити свій власний загін і разом з ним організувати наймогутніший злочинний синдикат Америки. Ви самі вирішуєте, коли і як використовувати своїх підопічних, командуючи ними особисто під час проведення чергової операції або відправляючи їх на самостійні завдання в сусідній район з метою підірвати бізнес іншої сім'ї або захистити свій власний.

Фінальна версія проекту обіцяє розкрити перед нами шість ігрових класів. Серед них: силач, експерт по вибухах, палій, медик, зломщик і інженер. Кожний з героїв матиме свою передісторію і одну з дванадцяти унікальних рис, наприклад любов до алкоголю, що частенько приводить до неприємних колотнеч в місцевих барах.

Стратегічна складова Godfather 2 розкривається в режимі «Don's View», вільному для доступу у будь-який час. Тут зосереджені ниточки управління всіма ресурсами, календар ділових зустрічей і плани майбутніх грабежів. Інший характер носить режим «Sting cards», націлений на виконання місій саботажів, на зразок підкидання конкурентам викриваючих доказів.

Система випадкових бонусів - ще одна особливість другого «Хрещеного батька». Успішне рішення поставлених завдань спричиняє за собою не тільки під'їм репутації, але і приємні сюрпризи. Наприклад, бронежилет або куленепробивний автомобіль - погодитеся, тямущий подарунок для авторитетного дона.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (891) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action/Survival horror
Розробник: Action Forms
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Розмір: 2.51 гб
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна(Роздача включає патч 1.0.1.0 що знімає захист)

Опис:
НА КРАЮ ЗЕМЛІ

1981 рік. Північний полярний круг. Мертва гладінь крижаних полів. Дрейфуючу станцію «Полюс 21» тільки що покинув останній мешканець - метеоролог Олександр Нестеров. Він отримав термінову телеграму з Великої землі і тепер повинен покинути безкрайню Арктику на комфортабельному судні, яке підбере його у встановленому місці в призначену годину. Проте ж замість теплого прийому ученого чекає справжній кошмар: по волі випадку він скоро опиниться на борту атомного криголама «Північний вітер», багато років тому небуття, що загубилося в льодах.

НА ГРАНІ БЕЗУМСТВА

Мертвий холод, тьма самоти і забуття - в замкнутому просторі загиблого корабля зупинився час і завмерло все, що колись було живим і розумним. Блукаючи у величезному лабіринті трюмів і відсіків, наповнених страхом і відчаєм, героєві належить дізнатися драматичну історію капітана і його команди і, долаючи спокусу зануритися в летаргію і віддатися безтурботності, твердо і рішуче діяти.

НА СТОРОНІ ІСТИНИ:

- Сила свідомості. «Ментал эхо» - унікальна здатність героя проникати в спогади персонажів корабля і міняти здійснені ними у минулому вчинки.
- Лід і пламень. Загроза загибелі в результаті переохолодження, битви з монстрами за джерела необхідного для життя тепла.
- Зайві люди. Захоплюючий сюжет, що розвивається в двох напрямах: трагедія увязнених «крижаної в'язниці» і внутрішня боротьба героя з власними ілюзіями.
- Як наяву. Сучасна комп'ютерна графіка і візуальні ефекти на основі DIRECTX 10.  

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: GSC Game World
Видавець: Deep Silver / GSC World Publishing
Мова інтерфейсу: Російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-404
Патчі: http://g-n.org.ru/load/3-1-0-472
Додаткова інформація: ставите всі патчі, а потім ставите NO-DVD 1.5.08

Опис:
Група сталкерів вперше підібралася до самого серця Зони - Чорнобильської АЕС, спровокувавши катаклізм, який трохи привів до катастрофи. Грандіозний Викид аномальної енергії змінює Зону. Перевірених і щодо безпечних доріг більше немає. Цілі рівні пропадають в сполохах аномалій. СЗміни відомою сталкерам карти Зони порушує крихкий баланс сил. Між угрупуваннями розгорається ворожнеча за нові території, поля артефактів і сфери впливу. Більше немає старих ворогів або друзів: кожен сам за себе. Між фракціями почалася війна. Головний герой - найманець, волею долі що опинився на самому вістря протистояння між фракціями сталкеров, Стрільцем і навіть самою Зоною. Йому належить зіграти основну роль в подіях, які привели до тієї крапки, з якою починається оригінальна гра.  талкери і навіть експедиції гинуть або виявляються замкнутими на зниклих територіях. На карті Зони з'являються нові місця.



Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action
Розробник: Crytek
Видавництво: Софт Клаб
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (озвучення і текст)
Платформа: РС
Пігулка: присутня

Опис:
Люди не раз представляли кінець світу, приписуючи фатальну роль ката то повені, то страшній хворобі, то ядерній війні. На ділі все вийшло декілька екзотічнєє. Що звалився на один з віддалених островів астероїд виявився величезним космічним кораблем, здатним повністю змінити клімат Землі. Загони Північної Кореї і США, що відправилися на вивчення аномалії, виявилися єдиними захисниками людства. Приготуйтеся лицем до лиця зіткнутися з невідомим ворогом - в цій битві вам відводиться вирішальна роль!
Новий захоплюючий фантастичний бойовик Crysis - це геніальне творіння компанії Crytek Studios, знаменитої проектом FarCry! Гравцям належить стати бійцями елітного американського підрозділу і відправитися на острів, де був виявлений зореліт інопланетян. Навколишній світ постійно міняється, величезні території ураз покриваються льодом, навколо бушують урагани і смерчі. Але найголовніше - на острові є ті, хто збирається винищити людство!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1336) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник:Massive Entertainment
Видавництво: Ubisoft Entertainment

Мова інтерфейсу: англійський
Платформа: ПК, Windows XP/Vista 
Таблетка: непотрібна

Опис: Soviet Assault - перший аддон до красивої, динамічної і успішної стратегії World in Conflict. Як абсолютно неважко здогадатися з назви, кампанія доповнення цілком і повністю присвячена радянським військам, що б'ються з НАТО. Крім цього, аддон містить додатковий набір мультіплєєрних карт, нові юніти (особлива увага приділена різноманітним посудинам на зразок катерів) і систему голосового управління подчинненнимі.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com