RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
18
бер.

2009 р.

Переглядів: (1258) | Коментарі: (0) | 09.03.18
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade/Flight Combat/3D
Розробник: Ubisoft Bucharest
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi 5
Таблетка: не потрібна

Опис: Перший льотний симулятор з ім'ям Тома Кленси в назві. Дія гри розвернеться в Америці недалекого майбутнього, на яку посміла напасти приватна організація, що має в ангарах достатню кількість сучасних літаків. У США, втім, теж знайшлися гідні аргументи у вигляді ультра-технологичних винищувачів, один з яких нам і доведеться пілотувати.Дія в Tom Clancy's H.A.W.X. розгортається в 2012 році. Приватні військові корпорації прагнуть захопити владу. Мир на порозі глобального конфлікту. Вам пропонується стати пілотом одного з 50-ти літаків, доступних в грі. Можна грати з друзями в кооперативному режимі, розрахованому на 4 людини.

Ср
11
бер.

2009 р.

Переглядів: (937) | Коментарі: (0) | 09.03.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: RTS
Розробник: Relic
Видавництво: THQ
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:  
Про гру: Світ, де війна не припиняється ні на секунду вже багато тисяч років, гігантські бойові роботи смажать з вогнеметів темних чаклунів, а місцевий космодесант холодною зброєю віддає перевагу над ланцюговим пилам - всесвіт Warhammer у всій її пишності, в новому стратегічному хіті студії Relic. Ласкаво просимо в 41-е тисячоліття, в якому є лише війна. Але що найважливіше, ласкаво просимо в майбутнє стратегій реального часу. Warhammer® 40 000™: Dawn of War® II, розроблений удостоєною безлічі винагород знаменитою студією Relic Entertainment, відкриває нову главу в широко відомій серії стратегій реального часу. Гравцеві належить перенестися на полі бою і очолити елітний загін, завдання якого, не мало не багато - врятувати всю галактику. У Підсекторі Аврелія, групі світів на краю галактики, готова вибухнути грандіозна битва. Древні раси зіткнуться на розташованих в цій частині космосу планетах. Ставки в цих битвах непомірно великі, адже на кону не лише права на територію, але і сама доля кожної раси. Dawn of War II абсолютно по-новому втілює в життя фантастичний всесвіт Warhammer 40 000, роблячи упор на швидкий ігровий процес стратегії реального часу. Відчуйте смак жорстоких битв під час проходження грандіозної кампанії. Ведіть вперед і розвивайте ваші загони, аби вони заслужили на славу кращих воїнів у Всесвіті.

Пн
09
бер.

2009 р.

Переглядів: (1282) | Коментарі: (1) | 09.03.09
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Глобальна стратегія, покрокова стратегія
Розробник: Creative Assembly
Видавництво: SEGA
Сайт розробника: http://www.creative-assembly.co.uk/
Мова інтерфейсу: російський
Платформа: PC

Опис:
Знаменита серія Total War не потребує вистави, за багато років вона стала еталоном якості в стратегічному жанрі. Її новий епізод задає нові стандарти і втілює давні мрії всіх залицяльників. Інша історична епоха, ще масштабніші битви, підступні вороги і заплутані інтриги — все це чекає вас в Empire: Total War! Вперше за всю історію серії ви станете учасником справжніх морських баталій. Сотні судів борознять безкрайні морські простори, стикаючись один з одним в грандіозних битвах. Не менш епічні битви розвертаються і на землі. Загони вершників змітають стрункі лави піхоти і в наступну мить гинуть під артилеристським вогнем — століття «пара і залоза» вносить свої корективи до військової тактики.Баталії стали ще кровопроливші, і зросла потреба в дипломатах. Укладайте і розривайте договори, плетіть інтриги і змови — для перемоги хороші всі засоби!

Сб
07
бер.

2009 р.

Переглядів: (983) | Коментарі: (0) | 09.03.07
Автор: allgamenews



Рік Випуску: 2009
Жанр: Стратегія в реальному часі
Розробник: Ubisoft Shanghai
Видавництво: РУССОБІТ-М
Платформа: PC
Тип Видання: Repack
Мова Інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російський
Пігулка: Не потрібна

Опис:
2020 рік. Імперії зійшлися в глобальному протистоянні. Завершальному для людської раси військовому конфлікті. Боротьба за ресурси ще ніколи не велася в таких масштабах.
«Я не знаю, чим битимуться в Третій світовій, але в Четвертій світовій це будуть палиці і камені», - так сказав Альберт Ейнштейн. Його поправляє Том Кленси – найпопулярніший письменник в жанрі «технотріллер»: у Останній Війні будуть суперсучасні танки, вертольоти, комп'ютеризоване обмундирування, супутникова зброя і, звичайно, потужні ядерні і водневі бомби.
Схід і Захід. Свої і чужі. Вороги і друзі. Килимові бомбардування і снайперські постріли. Життя і Смерть.
Ласкаво просимо в EndWar – Останню Війну Людства.

Сб
07
бер.

2009 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (0) | 09.03.07
Автор: allgamenews



Рік випуску: 12 березня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / Arcade / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Розробник: Midway Studios Newcastle і Tigon Studios
Видавець: Midway Games
Видавець в Росії: ND Games
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: RUS
Мова озвучення: RUS
Пігулка: емуляція образу

Опис:
На вулицях Барселони панують анархія і хаос. Єдиний закон, шанобливий бандами злочинців, – це право сильних. Злочини тут відбуваються постійно, але інформація про підготовлюване пограбування століття не залишилася без уваги спецслужб.Головний герой, професійний водій і одночасно агент під прикриттям, упроваджується в злочинний світ, повний насильства, вбивств і кривавих грошей. Перед ним непростая завдання – розкрити плани боса і залишитися в живих, постійно на крок випереджаючи угрупування, що ворогують між собою, і місцеве правосуддя.Приголомшливий, захоплюючий дух гоночний екшен включає всі елементи справжнього блокбастера. Роль безстрашного воділи виконав відомий голлівудський актор, суперзвезда бойовиків Він Дізель. Разом з героєм ви зможете сісти за кермо шикарних авто, потужних і стійких пікапів і навіть осідлати мотоцикл.За бажання у будь-який момент можна прогулятися по Барселоні пішки і насолодитися незвичайною атмосферою цього куточка Європи – головне, не забудьте узяти з собою пару улюблених пістолетів.

Чт
12
лют.

2009 р.

Переглядів: (902) | Коментарі: (0) | 09.02.12
Автор: VeNoM

pic

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Rebellion
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: PC
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Слухати сюди, мавпа свінорилая! Так, до тебе звертаюся, салага замухрижная! Як тримати гвинтівку, знаєш? Ах, тренувальний табір ти пройшов удома, та невже? А зараз засунь свої ліберальні замашки туди, де не світить сонце! Для тебе, молокососа, я - цар і бог, тому що я сержант, а ти всього лише чергова порція білого м'ясця для москітів, біс би їх подрав. Мене слухатимеш, мабуть, проживеш подовше, ніж той йолоп до тебе. Той миттю напоровся на отруєні коли. Місцеві тубільці - справжні майстри по частині вбивства, так що дивися в обидва. Ти тут - ніхто, порожнє місце, поки не покажеш мені, на що здатний в бою. До речі, урубуйся в ситуацію швидше, я в цьому пеклу вже третій рік варюся. Тут чутка по базі пішла, цереушникі втратили літак. Говорять, щось серйозне там було, контейнери якісь. Загін «зелених беретів» в джунглі погнали, прямо до центру цієї вошивої Камбоджі, грузнув повернути. А повернулася одна людина, і той звихнувся. Зі всієї чортової роти! А хто б не звихнувся на його місці - місяць по тилах вьетконговцев в грязюці на череві повзати? Ось і ніс він ахінею різну про монстрів і чудисьок. Це тобі не Арканзас, синок. Усвідомив? Ну ось і славно. Звикай, скоро разом в саме пекло потрапимо.

Сб
07
лют.

2009 р.

Переглядів: (1028) | Коментарі: (0) | 09.02.07
Автор: VeNoM

http://www.gamemag.ru/media/arts/new/project_origin_logo.jpg

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Monolith Productions
Видавець: Warner Bros. Interactive Entertainment
Видавець в Росії: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (multi)
Мова озвучення: російський (multi)
Пігулка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-766)

Опис:
Довгожданий сиквел F.E.A.R., одного з кращих шутеров від першої особи! Тебе знов чекають пробираючий до кісток жах, прекрасна, деталізованная графіка і захоплюючий сюжет. Вже знайома і нова зброя, включаючи крокуючий механічний костюм «Штурмовик», знов допоможе в нерівній битві. Цього разу воно розвернеться не тільки в будівлях і переходах, але і просто неба. Вороги навчилися діяти у складі групи, як навчений штурмовий підрозділ, вони прикриють один одного вогнем, спробують зайти із спини. У F.E.A.R. 2 Project Origin ти зіткнешся з абсолютно несподіваними прийомами і прийомами міського бою, які застосовують справжніх спецназівців. Атмосфера постійного, нез'ясовного страху примусить озиратися у пошуках небезпеки - здається, що за спиною постійно хтось є! Чутні шерехи, стогони і кроки, що шелестять, страшний образ дівчинки Альми кидає в тремтіння, і все страшніше стають посилані нею бачення.

Сб
17
січ.

2009 р.

Переглядів: (1227) | Коментарі: (0) | 09.01.17
Автор: allgamenews


Ср
14
січ.

2009 р.

Переглядів: (1068) | Коментарі: (0) | 09.01.14
Автор: VeNoM

Рік випуску: 2009
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi
Мова озвучення: Multi
Таблетка: Присутня

Опис:
У століття інформаційних технологій немає нічого простішого, ніж обмінятися потрібними відомостями. Адресатові можна подзвонити, написати електронний лист, відправити факс - варіантів маса. Проте жоден з них не підходить для обміну секретними даними в тоталітарному суспільстві Mirror's Edge. За допомогою численних агентів і хитромудрих пристроїв уряд ретельно контролює інформаційний потік, тому для обміну відомостями використовуються кур'єри, що прозвали Бігунами.
Вас звуть Фейс, і ви - професійний Бігун. Ваша стихія - виблискуючі на сонці дахи хмарочосів, куди урядові агенти забрідають нечасто. Проте нинішня місія кардинально відрізняється від рядового замовлення. Вашу сестру звинуватили в злочині, якого вона не здійснювала, а на вас оголосили полювання. Тепер сховатися не вдасться навіть високо над землею, тому залишається тільки одне - бігти!

Чт
11
груд.

2008 р.

Переглядів: (1028) | Коментарі: (0) | 08.12.11
Автор: VeNoM
















































Рік випуску: 2008
Жанр: Action / RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Liquid Entertainment
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi5
Таблетка: Не потрібний (емуляція, goto "Установка і запуск")


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com