RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (867) | Коментарі: (2) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: 3D Action
Розробник: Epic Games
Видавництво: Midway Games
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Опис: Людство давно мріяло зустрітися з іншою цивілізацією. Але коли довгожданий момент настав, світлі марення обернулися кошмаром. Брати за розумом опинилися неймовірно підступні і агресивні. Відрізаним від цивілізації колоністам планети Сірка довелося своїми силами протистояти новому ворогові. Для порятунку людства створюються добре натреновані і озброєні за останнім словом техніки загони. У один з них потрапляє головний герой на ім'я Маркуса Феникс, а ви, у свою чергу, отримуєте контроль над самим Маркусом.
Графічне оформлення Gears of War - це гімн високим технологіям і наочне підтвердження неймовірної потужності PC. Новітні візуальні рішення відображають мир на екрані правдоподібніше за сьогодення, живого оточення. Проект, створений на базі Unreal Engine 3, заслужено претендує на звання найкрасивішої і ефектнішої гри сучасності.


Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1026) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2008
Жанр: Racing
Розробник: Black Rock Studio
Видавець: Новый Диск
Мова: тільки російський
Пігулка: Не потрібна

Опис:
Хочеш дізнатися, що випробовують квадроциклісти - представники одного з самих видовищних видів екстремального спорту? Вони добре знайомі з чистим, незамутненним блиском перемоги. Їх переповнює азарт відчайдушної гонки, потік енергії і адреналін б'ють через край, драйв підстібає і постійно штовхає до нових заїздів. Але навіть у досвідчених пілотів змагання світового класу Pure World Tour викликає особливі емоції і відчуття.
З новою прекрасною гонкою Pure ти зможеш повторити неймовірні стрибки і кульбіти, злетіти над прірвою, балансуючи на межі життя і смерті. Мир гонок по бездоріжжю вперше відтворений з чудовим і таким, що одночасно лякає реалізмом. У гонитві за перемогою ти промайнеш по знаменитих каньйонах Центральної Америки, побуваєш в горах Італії і навіть перетнеш вулкан, що прокинувся! Графіка високого рівня, рев моторів і божевільні трюки - відірватися від гри неможливо! Крім того, ти зможеш зібрати власний, унікальний квадроцикл і кинути виклик друзям на просторах розрахованої на багато користувачів гри. Готовий ризикнути, чемпіон? Тоді міцніше тримайся за кермо!

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (905) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Flagship Studios
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня
Платформа: PC

Опис:
Безпрецедентний проект від творців StarCraft, WarCraft і Diablo поєднує в собі все краще, що є в арсеналі ролевих ігор, бойовиків і жахів. Величезне місто, застрягле між двох реальностей, стало місцем епохальної битви людей і демонів. Мир тут міняється на очах, фантастичні герої трансформують зброю і спорядження, навчаються магії і кидають виклик тисячам неймовірних монстрів. Пекло всюди і потрапити в нього можна ще за життя! Ви готові битися за свою душу?
Біблейські пророцтва про кінець світу виявилися правдою. Портал, що відкрився в самому центрі Лондона, впустив на Землю легіони Тьми. Все, на що впала тінь Сатани, занурилося у вічний морок, жителі перетворилися на бездушних мертвяків, а міста - в палаючі руїни. Сонце приховали багрові хмари, а рай залишився лише на мозаїці зруйнованих храмів.Залишки тих, що вижили ведуть запеклу боротьбу з жахливими демонами, і вам належить стати лідером опору!

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1226) | Коментарі: (1) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: FPS
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Таблетка: присутня
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 9

Опис:
За часів Другої світової фашистські загарбники як вогню боялися вітчизняних ракетниць «Катюша» і американського парашутного десанта. Сміливі хлопці стрибали прямо на голову нічого непідозрюючого ворога. Під градом куль і артилерійських снарядів вони висаджувалися на найнебезпечніші ділянки фронту і завжди виконували поставлене завдання. У новому епізоді легендарної серії - Medal of Honor Airborne - вам належить вжитися в образ Бойда Треверса, бійця вісімдесят другій десантній дивізії, і поглянути на війну з висоти пташиного польоту.

Нові битви киплять на території захопленої Європи. Ви пройдете від Сіцілії ка Німеччини, починаючи кожен бій із захоплюючого стрибка з-під хмар. Місце, куди приземлиться герой, можна вибирати, визначаючи тим самим хід всієї битви. Нова графіка, тактичні прийоми і величезне
кількість захоплюючих операцій - все це чекає вас в Medal of Honor Airborne, грі про героїв!

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1185) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Gas Powered Games
Видавництво: Бука
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: присутня


Опис: Продовження масштабної футуристичної стратегії, що перевернула свого часу уявлення про жанр. Безжальне протистояння, відоме як Нескінченна Війна, набирає обороти. Нова фракція - раса Серафим, загрозлива поневолити Землю. Нова кампанія, що оповідає про протистояння альянсу недавніх непримиренних ворогів інопланетній загрозі. Маса нововведень в мережевій грі і, звичайно ж, гігантські роботи.

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2006
Жанр: Action
Розробник: Techland
Видавництво: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Пігулка: http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-622

Опис: Золото. Дорогоцінний жовтий метал пестить пальці, відкидає виблискуючі відблиски і зве - пристрасно, не залишаючи шансів на відступ. За золото можна убити, можна зрадити, можна закласти душу самому дияволові. Є ті, хто вважає, що золото - це майже щастя. Щастя, за яким готові йти багато - у тому числі і юний утікач, звинувачений у вбивстві, і старий мисливець за головами, ревно віруючий, що сам Господь зробив його знаряддям свого божественного гніву. Хочете дізнатися, що трапляється з тими, хто піддається заклику золота?

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2007
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Midway Studios Austin
Видавництво: Новый Диск
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Розмір: 11.1 гб
Пігулка: Не потрібна

Опис: Штат Невада, маленьке містечко Рейчел, що знаходиться в 85 милях на північний схід від гральної столиці світу Лас-Вегаса. Нічим не примітний, за винятком одного «але»: неподалеку розташовується база, що офіційно належить військово-повітряним силам США, - Зона 51. Також, по завіреннях офіційних джерел, на базі в основному займаються розробкою і тестуванням новітніх військових літаків. Принаймні, так думали до цих пір - поки вулиці провінційного містечка не заполонили орди інопланетних монстрів.
У складі команди бійців елітного армійського підрозділу гравцям належить з'ясувати, що відбулося за стінами одного з самих засекречених об'єктів на території США. Blacksite - атмосферний науково-фантастичний бойовик із захоплюючим, нетривіальним сюжетом і масою несподіванок (автором виступила Сьюзан О’коннор - сценарист культового Gears of War). На висоті і графічна складова - гра задіює високотехнологічний Unreal Engine 3. Любителі різноманітності отримають в своє розпорядження шутерний геймплей нового покоління, збагачений тактичними елементами. Крім того, в грі присутня система моралі бійців: від стрессоустойчивості командира залежить дух і воля до перемоги всієї команди.

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1149) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM




Жанр: Action
Розробник: Irrational Games
Видавець: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня
Розмір: 4.41 гб
Платформа: PC

Опис: Події довгожданого новаторського «розумного шутера» розгортаються в Захваті - підводному місті майбутнього, де в кінці 1940-х років ніби то поселилися люди, що відкрили диво-речовину. Приймаючи навіть його невеликі дози, середня людина проходила серію стрімких мутацій і буквально на очах ставав швидшим, сильніше, розумніше. Одного прекрасного дня генетичні експерименти привели до катастрофи: розумні машини перестали працювати, система штучного клімату перегоріла, а все населення міста-сонця разом позбулося розуму. У цьому шаленому світі гравцеві надається повна свобода дій. У нього є право самому визначити стиль проходження гри, вибираючи спецуміння з довгого списку і своєчасно замінюючи їх, а також один з сотні способів знищення супротивника. Як зброя можна використовувати будь-який предмет, а власне тіло модифікувати. Увлекательний сюжет і новаторський геймплей доповнює відмінна графіка і розумний штучний інтелект.
M Понад десяток фантастичних здібностей, яких набуває головний герой, модифікуючи власне тіло за допомогою особливих речовин - плазмідов: наприклад, уміння метати блискавки з пальців і випускати рий шершнів з вен.
N Підпорядкування ігрового миру власним цілям і завданням: перепрограмовані ворожі боти-шпигуни стають охоронцями, ціни в торгових автоматах міняються, як по чарівництву, а кулеметні вежі перетворюються на купи металу.
O Змінювати арсенал озброєння, а також власні навики і уміння можна на спеціальних станціях, розташованих в місті; тут же можна створити плазміди, утілізіровав знайдене по дорозі сміття.
O На зброю перетворюється все, що завгодно: будь-які предмети, тіло героя, вогонь, вода і навіть закляті вороги, яких можна за допомогою тонких інтриг нацькувати один на одного.


Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (821) | Коментарі: (0) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: Action
Розробник: GSC Game World
Видавництво: У России:GSC Game World
Мова інтерфейсу: Російський

Платформа: PC
Таблетка: http://g-n.org.ru/load/7-1-0-618

Опис: 2012 рік. Шість років пройшло з моменту Другої катастрофи, що затьмарила події квітня 1986 року.

Дія гри відбувається в Чорнобильській зоні відчуження, що перетворилася з місця, де ламалися долі, в загрозу всьому людству. Свої таємниці Зона розкриває неохоче, над силу, і рідкісний герой зможе дістатися до самого її серця і дізнатися - яка небезпека чекає його там?

Небезпека, в порівнянні з якою мародери і ворожі угрупування, всі монстри і аномалії Зони покажуться лише підготовкою до зустрічі з чимось більш фатальним і таким, що лякає.

А поки... Готуйся, герой. Збирай артефакти і торгуй, промацуй дорогу і перевіряй тили, хапай рентгени і бийся - але тільки виживи! І тоді, мабуть, якщо будеш наполегливий і особливо везучий, ти дізнаєшся - чому все це повалилося на тебе.

Пт
03
квіт.

2009 р.

Переглядів: (920) | Коментарі: (2) | 09.04.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Мова Інтерфейсу: Multi 9 (Англійський, французький, італійський, іспанський, німецький, шведський, данський, російський (текст))
Розробник: Volition, Inc.
Видавець: THQ
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Платформа: PC

Опис:
Вуличні банди, тонни вогнепальної зброї, що виблискують хромом автомобілі, розкотистий хип-хоповий бас, літри тестостерона і адреналіну - все це дбайливо змішано в єдино правильних пропорціях в гангста-бойовику «Saints Row 2». Вулиці містечка Stillwaters мало чим відрізняються від сьогоденню: питання тут вирішуються перестрілками, а єдине, що має цінність - це що говорять про тебе люди. Безжальна війна, в якій зважиться: хто ж буде повноправним господарем кам'яних джунглів почнеться вже цією восени!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com