RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (925) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Treyarch
Видавництво: Activision
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Пігулка: присутня
Платформа: РС

Опис:
Жодному шпигунові ще не вдалося переплюнути в майстерності і чарівливості легендарного Джеймса Бонда. Агент її Величності вирішує найважчі задачі. У ідеально вигладженому смокінгу і з променистою усмішкою він розкриває змови світового масштабу, присікає підступні плани і пускається в найнеймовірніші афери. Відчайдушні перестрілки, стрімка гонитва, секретні диверсії, від яких захоплює дух, - за допомогою Quantum of Solace ви особисто розкриєте всі сторони шпигунського життя!
Тепер у вас є унікальний шанс стати Джеймсом Бондом XXI століття. Зовнішність і статура героя в точності відтворені по образу Деніела Крейга. Ви опинитеся в центрі подій відразу двох фільмів. Знайомі епізоди і нові моменти з «Казино Рояль» і «Кванта милосердя» передають фірмову атмосферу і стиль історій про агента «007». За допомогою неймовірної реалістичної графіки і звуку зануритеся в захоплюючий світ підступності, інтриг, предательств, шалено дорогих автомобілів і спокусливих подруг. Пора приміряти смокінг!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (971) | Коментарі: (1) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Pool/Snooker) / 3D
Розробник: Blade Interactive
Видавець: Koch Media
Тип видання: Ліцензія
Реліз група: AVENGED
Таблетка: Не потрібний
Мова інтерфейсу: Англійський

Платформа: PC

Опис:
Черговий сезон World Snooker Championship відкривають десятки іменитих гравців. Зіграйте з живими легендами, померяйтесь силами з своїми кумирами! До того ж, партія в більярд - відмінний спосіб розслабитися після напруженого дня. World Snooker Championship Real 2009 не вимагає астрономічних витрат на ігрове приладдя і не займає половину кімнати, він доступний, зрозумілий і приємний всім!

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (757) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Deadline Games
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 5
Таблетка: Не потрібний

Опис:

Місто потребує допомоги, і лише група добровольців в масках може його врятувати. Приєднуйтеся!

Watchmen: The End is Nigh - це гра в жанрі пригодницького бойовика, в якому вам належить продемонструвати все, на що ви здатні. Ваші персонажі - міські добровольці Rorschach і Nite Owl. Вони, звичайно, герої, але виросли вони в середовищі жорстокості і несправедливості, що панують в їх рідному місті.

Вас чекають кровопролитні сутички, бризки крові з-під кулаків ваших героїв розлітаються вельми натурально - адже в цій грі за допомогою нищівних ударів і хитрих прийомів ви зможете протистояти двадцяти супротивникам одночасно.

    * Вам належить поглянути на захоплюючий світ Watchmen очима Rorschach або Nite Owl, персонажів, створених Len Wein, автором оригінального сценарію
    * Вас чекають кровопролитні сутички, бризки крові з-під кулаків ваших героїв розлітаються вельми натурально - адже в цій грі за допомогою нищівних ударів і хитрих прийомів ви зможете протистояти двадцяти супротивникам одночасно.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (809) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: The Farm 51
Видавництво: 505 Games / 1C
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: емуляція образа

Опис: Ця дивовижна історія простого хлопця на ім'я Саймона Бакнер відбулася в 1916 році. Саймон покинув рідні Сполучені Штати і відправився воювати до Європи. Під час важких і тривалих боїв його загін опинився відкинутий далеко за лінію фронту. Знаходячись у ворожому оточенні, без зв'язку, провізії і амуніції, солдати, здавалося б, приречені. Чи можна уявити собі більш безрадісну картину?

Виявляється, так. Не тільки німецькі кулі і багнети загрожують загибеллю Саймону і його однополчанам. Стомлені і знесилені, солдати знаходять підземну дослідницьку лабораторію. І з'ясовується, що куди страшніше зло таїться глибоко під полями битв.

Дія бойовика від першої особи розгортається в різноманітних декораціях: з одного боку, на полях битв першою світовою, з іншої - в жорстокому похмурому світі вампірів і демонів. Реалістичні пейзажі, виконані в ретростилістиці, ландшафти з світу марень, населені фантастичними істотами, нагадають про твори Говарда Лавкрафта. Гравцеві належить битися з ворогами, використовуючи могутні і ворожі артефакти, технології вампірів і автентичне озброєння часів Першої світової.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (937) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: GameCo Studios
Видавництво: Microids
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецький

Таблетка: Не потрібний

Опис:

Дія Still Life 2 розгортається в американському штаті Мен, де відбувається жахливе вбивство одного з жителів округу. Гірші припущення співробітниці федерального бюро, прибулої на місце злочину, збуваються: безжальний кат знову в справі. Проте цього разу розслідуванню заважає не тільки повна відсутність яких-небудь зачіпок, але і усюдисуща місцева журналістка Палома Хернандес, що вичікує момент для зустрічі з протагоністкой, щоб передати їй якісь відомості, які можуть допомогти в упійманні вбивці. 

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1404) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Add-on (Standalone) / Strategy (Turn-based / Wargame) / 3D
Розробник: 1С: Ino-Co
Видавець: Paradox Interactive
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібний
Мова інтерфейсу: Англійський
Платформа: PC

Опис:
У історії миру Ілліс відкривається новий розділ. Хтось прагне оволодіти стародавньою магією, здатною скрушити могутність ельфів. Лорд Сагиттель і його армія покликані знайти і знищити ворога. Горе тим, хто ризикне їм перешкодити!

В ході сюжетної кампанії гравцеві не раз належить визначати, який буде шлях ельфійського воїнства. При успішному виконанні завдань відкриються спеціальні бонусниє місії, присвячені подальшій долі головних героїв оригінального \"Кодекса Войны\". За перемогу в кожній з них вважається особлива нагорода - унікальний артефакт.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1097) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Присутній

Опис:
Command & Conquer Red Alert 3: Uprising є глобальним доповненням оригінальної гри, що складається з декількох кампаній для індивідуального проходження.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (836) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: B-COOL Interactive
Видавець в Росії: Акелла, в розробці,запланована на II квартал 2009р.
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучки:GER
Таблетка: Присутній (див. на образі тека Crack)

Опис:
У 2068 році Східна Європа розпалася на промислові райони, експлуатовані американськими і азіатськими корпораціями. Процвітаючі колись міста перетворилися на місця зосередження шкідливих виробництв, де життям правлять кримінальні синдикати.
Наркобізнес, незаконне клонування, експерименти над людьми досягли промислових масштабів під заступництвом численних терористичних організацій. У руках однієї з них опиняється технологія виробництва небезпечного нано-віруса, чиє розповсюдження ставить під загрозу весь цивілізований світ. Завдання проникнути в злочинну лабораторію і знищити вірус припадає на долю кращого бійця російської зовнішньої розвідки, спецназівця по кличці Скорпіон...

Чт
26
бер.

2009 р.

Переглядів: (977) | Коментарі: (0) | 09.03.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: GRIN
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський, Англійський, Французкий, Німецький, Італійський, Іспанський
Таблетка: Емуляція образу


Чт
19
бер.

2009 р.

Переглядів: (1099) | Коментарі: (0) | 09.03.19
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009   
Жанр: RPG (Japanese-style) / 3D / 3rd Person   
Розробник: Square Enix   
Видавництво: Square Enix   
Платформа: PC   
Тип видання: ліцензія   
Мова інтерфейсу: English
Таблетка: Присутня

Опис:
The Last Remnant - ролева гра, в якій вас чекає принципово нова бойова система, завдяки якій ви зможете взяти участь у великомасштабних битвах. Передісторія подій така: тисячу років назад люди увійшли до контакту з Remnants - магічними представники ери, що давно пішла, які постійно підтримували баланс в світі. Незабаром після того, як намітився розлом між правителями і підлеглими цього світу, Remnants припинили виконувати своє завдання. На тих землях, де раніше панував мир, потекли криваві річки. Через тисячу років після цього і починається ваша пригода.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com