RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
05
вер.

2009 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 09.09.05
Автор: VeNoM


Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: CITY Interactive
Видавець: CITY Interactive
Рік виходу: 2009
Мова інтерфейсу: RUS
Таблетка: не потрібна

Опис: Коли нацисти проходять по країнах Европи, а Гітлер виношує плани світового панування, коли британські війська терплять нищівні поразки, захищати честь країни доручена елітному загону морської піхоти Її Величності. В умовах тотальної війни вони готові до будь-якого, навіть найнебезпечнішому завданню.

Чт
03
вер.

2009 р.

Переглядів: (786) | Коментарі: (0) | 09.09.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Orion Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: Присутня

Опис:
У цьому динамічному і захоплюючому шутері вас чекають дві повноцінні сюжетні лінії з різними головними героями і з індивідуальним стилем геймплея для кожного з них. Беріть участь в спецоперації ФСБ Росії по з'ясуванню причин аварії в Чернозерське, як Андрій Егоров, боєць загону спеціального призначення, а потім рятуйте місто, граючи за Горіна надсолдата, вирощеного в закритій лабораторії в рамках проекту «Творець».

Чт
03
вер.

2009 р.

Переглядів: (803) | Коментарі: (0) | 09.09.03
Автор: VeNoM



Рік випуску: III квартал 2009 р.
Рік випуску в Росії: 4 вересня 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Openoko Entertainment
Видавець в Росії: GFI / Руссобит-м
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Тільки російський
Мова озвучення: Тільки російський
Таблетка: DAEMON Tools Lite v4.30.4 + Драйвер для обходу Starforce 5.50.9 - 5.7.3.2

Опис: Ти - в зоні відчуження. Це - Інший Світ. Світ, в якому історія пішла по іншому шляху, і машини повстали проти людства ще в XIX столітті. Тут по вулицях зруйнованих міст рухаються чадячі парові машини з людськими мізками, що спливають кров'ю, в начищених латунних оболонках, а в небо, бризкаючи розжареним маслом, піднімаються оповиті парою монстри.
Сподіваєшся з легкістю вибратися з цього богом забутого місця? Ну-ну. Спершу спробуй хоч би просто вижити. Хочеш не хочеш, а доведеться розібратися зі всіма цими паровими агрегатами і дістатися до ватажка місцевих тварюк - містичного і небезпечного Мефістофеля.
Інший Світ - це світ, в якому важко вижити, і майже неможливо перемогти!

Ср
02
вер.

2009 р.

Переглядів: (749) | Коментарі: (0) | 09.09.02
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2009г.
Жанр: Action
Разработчик:rocksteady Studios
Видавець: Eidos Interactive
Платформа: PC
Тип видання: Ліцензія - D2D
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Пігулка: присутня

З цією версією кряка гра не розпізнає оффлайн профіль, тому грати доведеться не зберігаючись (чекпоінти зберігаються).


Опис:
У цьому оригінальному проекті нам розкажуть про найпохмуріший заклад Gotham City, психіатричну лікарню Arkham Asylum, в якій в різний час побували багато ворогів Batman'a, такі як Two-Face і The Joker. Саме останній втілює в життя свій підступний план, і супергероєві в чорному плащі знов належить розбиратися з проблемами.
Розробники Batman: Arkham Asylum називають свою гру досить похмурою і лякаючою, проводячи аналогії з BioShock. Гра не грунтується ні на якому з існуючих коміксів, оригінальний сюжет створюється Полом Діні (Paul Dini), який був сценаристом і продюсером Batman: The Animated Series.

Ср
02
вер.

2009 р.

Переглядів: (747) | Коментарі: (0) | 09.09.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / Strategy (Real-time) / 3d / 1st Person
Розробник: Atomic Motion
Видавництво: Evolved Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Таблетка: Присутня

Опис:
Дія розгортається в Південній Америці, де в джунглях Амазонки терпить крах літак із загоном найманців з восьми чоловік на борту. Саме цим ударним загоном нам і належить управляти, при цьому кожен солдат має певну спеціалізацію і краще за інших поводиться з певним типом озброєння. Наше завдання - вижити, що зробити буде досить непросто хоч би тому, що Бразилія охоплена громадянською війною, яка і не думає стихати. Розтягнуться ж наші пригоди на дванадцять рівнів, які, як запевняють розробники, занудьгувати не дадуть як завдяки динамічному геймплею, так і завдяки гумору - наші напарники не проти пожартувати над навколишнім оточенням, супротивниками і інших насущних речах.

Пт
21
серп.

2009 р.

Переглядів: (778) | Коментарі: (0) | 09.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009 р.
Жанр: Action(Shooter) 3D/1st
Розробник: Techland
Видавець: 1C
Тип видання: Перепакована ліцензія
Мова тексту: RU
Мова озвучення: RU

Таблетка: не потрібна


Опис:
Золото позбавляє людей розуму, крутить їм голову і руйнує будь-які узи, у тому числі і кровні. Вам належить на собі випробувати привабливу силу його блиску в грі Call of Juarez: Bound in Blood. Разом з братами Макколл ви відправитеся в увлекательное і смертельно небезпечну подорож з розореного громадянською війною штату Джорджія до ацтекських руїн на території Мексики. В кінці дороги вас чекає винагорода - древні індіанські скарби. Проте того, хто ганяється за золотом, смерть незрідка наздоганяє раніше, ніж він знаходить своє Ельдорадо.

Call of Juarez: Bound in Blood розкриває минуле героїв Call of Juarez і оповідає про події, що передували першій частині гри. Ви можете відправитися на пошуки скарбів в ролі одного з двох братів - Рея або Томаса. Вони відрізняються один від одного бойовими навиками і арсеналом, так що в кожному випадку пригода виходить унікальною. Вам належить подорожувати верхи на конях, у возах і на каное, відкриваючи для себе живописні простори Дикого Заходу і зустрічаючи колоритних персонажів. Цей похід ви не забудете ніколи.

Пт
21
серп.

2009 р.

Переглядів: (1002) | Коментарі: (0) | 09.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: id Software / Raven Software
Видавництво:
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис: 1943 рік. Друга світова війна в самому розпалі, на всіх фронтах йдуть кровопролитні бої. Але хоча нацистська армія ще сильна, її просування сповільнилося. Німецьке командування шукає способи виправити положення і знаходить їх. у іншому вимірі. Фашистським окультистам удалося відкрити дорогу в паралельний світ, де вони виявили джерело темної енергії, що отримало назву «Чорне Сонце». Якщо Німеччині удасться використовувати сили чужого світу як зброю, жодна армія Землі не зможе перешкодити Гітлеру захопити всю планету. Але там, де безсилі цілі армії, може досягти успіху одна людина, якщо це - агент Бі Джей Блажковіч (B.J. Blazkowicz). Знайомий герой, що колись зумів зруйнувати плани Гіммлера по створенню суперсолдатів і зупинити воскреслого древнього короля Генріха I, повертається. У попередній грі - Return to Castle Wolfenstein - він наніс значну утрату нацистської Німеччини, проте світу знов потрібна його допомога. В ролі Блажковіча вам належить проникнути в глибокий німецький тил, де учені Рейху готують страшну зброю на основі «Чорного Сонця». Б'ючись на нашому світі і в іншому вимірі, ви повинні запобігти катастрофі і зупинити агресора.




Вт
18
серп.

2009 р.

Переглядів: (990) | Коментарі: (0) | 09.08.18
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Raven Software
Видавництво: Activision
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: RU, en, fr
Мова озвучення: en
Таблетка: Відсутня

Опис:

        Дія відбуватиметься під час Другої Світової Війни, але всі події вигадані. Гравцям належить зіграти за BJ Blazkowicz агента OSA. Граючи за агента, вам доведеться битися з солдатами, потойбічними істотами і монстрами, створеними нацистськими ученими для поневолення світу. До ваших послуг також будуть паралельний вимір. Вам припаде це досліджувати, а також разом з повстанськими силами знищити нацистську військову машину. У гру буде, як і звичайна зброя, так і "надприродна". Розробники обіцяють різні дії в грі. Wolfenstein надає різний асортимент місій зв'язаних між собою. Також в грі буде мультиплеер із звичайною зброєю і "надприродним".

Чт
13
серп.

2009 р.

Переглядів: (778) | Коментарі: (0) | 09.08.13
Автор: allgamenews



Назва: Team Fortress 2
Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Valve
Видавництво: Valve
Платформа: РС
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: англійський
Мова озвучення: англійськa
Таблетка: Не потрібна


Опис:
Team Fortress 2 - розрахована на багато користувачів командна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена компанією Valve Corporation.
Гра була анонсована ще в 1998 році як продовження оригінальне мода Team Fortress для Quake, але з тих пір проект зазнав істотні зміни концепції і дизайні. У 1999 році здавалося, що геймплей ігри відхилявся від оригінального мода Team Fortress (і власного мода Valve - Team Fortress Classic під Half-Life) у бік більшої реалістичності і мілітаризму, але за дев'ять років роботи над проектом концепція була змінена. Фінальний варіант Team Fortress 2 дуже близький до оригінальних мод Team Fortress і Team Fortress Classic і візуально виконаний в забавному мультяшному карикатурному стилі з використанням лицьової анімації, заснованої на творчості таких художників початку двадцятого століття як Дж. С. Лейендекер, Дін Корнуелл і Норман Роквелл, слідуючи популярній тенденції недавніх фільмів, зокрема недавно створених Pixar/Disney, наприклад, фільм «Суперсімейка». Гра була офіційно випущена 10 жовтня 2007 у складі збірки The Orange Box. На території СНД випускається компанією Буку у складі The Orange Box, а також як незалежний програмний продукт.



Пн
10
серп.

2009 р.

Переглядів: (946) | Коментарі: (0) | 09.08.10
Автор: VeNoM



Жанри: Action / Add-on (Standalone) / 3d / 3rd Person / Stealth
Рік випуску: 2008
Розробник: Haggard Games
Видавець: 1C
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучки: Російська
Таблетка: непотрібна (Daemon Tools 4.12.2)


Опис: «Смерть шпионам: Момент истины» - продовження шпигунського бойовика «Смерть шпионам», що оповідає про секретні операції, в яких брав участь добре відомий вам оперативник 4-го відділу ГУК «СМЕРШ» Семен Строгов. При розробці доповнення були враховані багато зауважень і пропозиції гравців, завдяки чому в «Момент истины» присутній різноманітніший набір одягу для переодягання і перероблена система рейтингів. Також в грі з'явилася можливість проходження однієї і тієї ж місії різними способами, була вдосконалена графіка, покращувана анімація головного героя і проведені інші зміни, які, як ми сподіваємося, позитивно позначаться на кінцевому результаті.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com